Bostader-3-1

Eneby torg

Enebybergs Centrum har fått nytt liv. Eneby torg har dels blivit ett nytt bostadsområde med 111 lägenheter, dels ett levande och modernt närcentrum.


Bostader

Kallhällsparken

Mitt i Kallhäll i Järfälla kommun planeras att bygga 150 bostadsrättslägenheter i sex hus på 4-6 våningar. Läget i ena änden av Kallhällsparken är centralt men också arkitektoniskt krävande, eftersom målet är att samtidigt göra parken mer lättillgänglig för de boende.


Fickuret

Örby / Fickuret

I den trygga, uppvuxna villamiljön i Örby har vi byggt 17 radhus med modern design.

Nu är alla radhusen sålda!


sollentuna

Sollentuna/Nytorp Lägenheter

Alldeles intill Sollentuna Centrum ligger lugna Nytorp. Nytorp ligger i Edsvikens Villastad, väl skyddat i norr och öster av Brunkebergsåsen. Här växer spännande bostäder fram. Arcona bygger både lägenheter och stadsradhus.


Bostäder-5

Sollentuna/Nytorp Radhus

Alldeles intill Sollentuna Centrum ligger lugna Nytorp. Nytorp ligger i Edsvikens Villastad, väl skyddat i norr och öster av Brunkebergsåsen. Här växer spännande bostäder fram. Arcona har byggt lägenheter och nu växer 4 st stadsradhus fram.


Bostäder-4

Vindsvåningar

På vindarna i Stockholm finns en stor potential för att skapa fantastiska bostäder. För dig som drömmer om ett exklusivt boende med himmels­vid utsikt över hustaken presenterar vi pågående projekt under denna sida.Gå till toppen

© 2016 Arcona
Stockholm Tel: 08-601 21 00
Uppsala Tel: 018-24 77 40
E-post: info@arcona.se